Signing | Binnen- en buitenreclame

Signing kent verschillende vormen, van tijdelijke tot permanent. We maken onderscheid tussen traditionele indoor- en outdoor signing, digital signing. Van oudsher is kennen we het in de vorm van logo’s en teksten op allerlei soorten materialen; vlaggen, borden, zeilen, stickers, banieren, posters, auto’s en allerlei andere zaken die moeten worden voorzien van reclame.

Tegenwoordig gebruiken we de materialen en methodes ook als decoratie en aankleding van bedrijfspanden, sportkantines etc. Maar ook de hekken om een bouwplaats worden vaak voorzien van beeldmateriaal en teksten. Gericht op de verkoop en soms ook gewoon om het straatbeeld wat op te leuken.

We hebben in de afgelopen jaren al een grote variëteit aan signing projecten mogen doen, voor een groot aantal verschillende klanten. Van het onderhoud van een bestaande lichtreclame, tot het leveren van een heel groot bouwbord, Van een frosted raamfolie voor de privacy tot en met een beursstand in Genève inclusief het centerpiece en van reclamezuilen tot en met een lichtdoekbak op grote hoogte. Dit is een kleine greep uit alles waarvan we foto’s hebben.

Main Menu