Gemeentewapen Noordwijk 2021

Net voor en na de fusie van Gemeente Noordwijk en Gemeente Noordwijkerhout per 1 januari 2019 heb ik me beziggehouden met de huisstijl van de nieuwe fusiegemeente.

Daar is duidelijk een onderscheid gemaakt tussen corporate en ceremonieel. Kort gezet het logo en het wapen. Dat project is december 2019 beëindigd.

Het nieuwe gemeentewapen heeft nog even op zich laten wachten en is medio maart 2020 door de HOGE RAAD VAN ADEL aan de gemeente overgedragen.

Later dat jaar heb ik de vraag gekregen om van het wapendiploma een digitale versie te maken, en om vervolgens de item’s die nog lagen te wachten op het wapen verder op te pakken en uit te werken.

Één van die item’s is het stationary van de burgemeester, briefpapier, enveloppen en 2 verschillende afmetingen kaarten. O’ja en een oorkonde. Ook dit was voor mij weer een bijzondere en mooie opdracht om te doen. We zijn nu in de afrondende fase van het maken de huisstijl guide specifiek voor het gemeentewapen.

Afbeelding van de huisstijl van de burgemeester van de gemeente Noordwijk. met briefpapier, enveloppen en 2 soorten kaarten en een oorkonde

Main Menu