Boardingkits die het verschil maken!

Voor de meeste nieuwe medewerkers is de eerste dag in een nieuw kantoor bij een nieuw bedrijf met nieuwe collega’s best vermoeiend.

Van HR-papierwerk tot het ontmoeten van 20 mensen in 20 minuten, het is overweldigend voor iemand om van bedrijf te veranderen – en dat is nog voordat het werk begint.

Het creëren van een aantrekkelijke bedrijfscultuur en het verwelkomen van nieuwe medewerkers voor uw team. 

Dat betekent niet dat u gratis massages, onbeperkte vakantie en een in-office bioscoop moet aanbieden. 

In plaats daarvan willen we u laten zien hoe u het aan boord gaan van uw nieuwe medewerkers leuk, gemakkelijk en goedkoop kunt maken. 

We laten u kennismaken met de mogelijkheden van onboardingkits die het boarding-proces een stuk makkelijker maken.

Een gebleken effectieve (en unieke) manier om nieuwe teamleden aan boord te verwelkomen is een boardingskit.

Maar ook het terugkomen na een lange tijd van afwezigheid en zelfs de offboarding is tegenwoordig een belangrijk moment, zowel voor de werkgever als de werknemer en de direct collega’s.

Wil je jouw collega’s ook graag terug verwelkomen met een reboarding-kit na al die weken thuis zitten?  Kijk naar onze mogelijkheden, stel zelf een kit samen om neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over welke mogelijkheden het beste passen bij jouw organisatie en budget. 

Alle onboarding, reboarding en offboarding kits worden voorzien van een ansichtkaart in huisstijl met aangepaste teksten.

Hoe u de perfecte onboarding-kit maakt.

Hier zijn enkele van onze suggesties voor het maken van een geweldige welkomstpakket voor nieuwe medewerkers:

Maak het persoonlijk

Begin met een bedrijfs overzicht, maar zorg ervoor dat u de naam en teamleden van de nieuwe medewerker toevoegt. Of voeg een persoonlijke welkomstbrief toe van het bedrijf, de nieuwe manager of beter nog van de eigenaar.

Informeren en opleiden 

Geef informatie die nuttig kan zijn voor iemand die op een nieuwe plaats navigeert; toiletruimtes, de printers, de pauzeruimte, etc.

 

Deel wat swag

Geef uw nieuwe werknemers het gevoel dat ze al thuis horen met een bedrijfsuitrusting. Zelfs een waterfles, notitieblok en een pen zullen bijdragen om nieuwe werknemers zich welkom te laten voelen.

Laat zien waarom je geweldig bent! 

Herinner nieuwe medewerkers aan wat een geweldig bedrijf ze werken! Dit kan uw bedrijfsmissie, liefdadigheidsbijdragen of specifieke personeelsbeloningen zoals een jaarlijkse bedrijfs-BBQ of informele vrijdagen zijn.

Main Menu